apr 302007
 
Pfffffffft eindelijk weer een tijd om een stukje te (laten) schrijven Ik heb het ook zóóó ontzettend druk gehad hier, was echt niet normaal meer Ik zal vertellen hoe dat alles kwam. Zoals jullie weten hebben we tijdje geleden nieuwe mensenburen gekregen en die hadden ook 2 poezebeesten en 1 katerbeest meegebracht En door die laatste had ik het zo druk. Waarom? Hij dacht eens eventjes de boel over te kunnen nemen in de buurt en dan met name onze tuin. Hij dacht zeker in onze tuin te komen slapen en zo. Nou mooi niet dus. Hij mag dan groot en zwart zijn, maar dat pik ik niet, van niemand niet. Het vervelende was dat de buitendeur niet altijd open stond en als ik dat beest dan in de tuin zag moest het bazinnetje eerst die deur openmaken. Zodra dat beest de deur hoorde maakte hij wel dat hij weg kwam. Daar moest ik dus iets op verzinnen Om in de regen en kou me buiten te gaan verstoppen tot hij weer eens langskwam ging me net te ver. Maar, slim als ik ben, had ik daar al snel iets op gevonden. In onze tuin staat een huisje, volgens het bazinnetje een tuinhuisje….. ja logisch toch Ik kan dat huisje in en uit zonder dat de deur open moet en kan van daaruit de hele tuin in de gaten houden Moest wel een tijd wachten hoor, eer dat katerbeest weer eens kwam, maar toen had ik hem dan ook goed te pakken, neem dat maar van mij aan. Hij durft nu niet eens meer in de buurt van onze tuin te komen Het enige nadeel is dat ik nu een beetje moet oppassen voor zijn bazinnetje, die is een beetje boel boos op mij……….ze doet maar, onze tuin is weer van ons en daar ging het om! Pootje van Polleke, die nu weer gaat slapen, want je wordt best moe van dat schrijven.
apr 262007
 
Ik heb de laatste tijd mijn medeloggers een beetje verwaarloosd, komt omdat ik het knap druk heb de laatste tijd. Nog van alles te regelen en te doen voor 2 mei, nieuwe pc gekocht voor manlief En dat laatste kost me eigenlijk de meeste tijd, alles moest overgezet worden, aanpassingen maken, programma's installeren, zorgen dat de nieuwe pc in het netwerk komt, en, niet te vergeten, manlief tekst en uitleg geven hoe die nieuwe pc werkt en wat de mogelijkheden zijn. Ik moet zeggen, de nieuwe pc werkt perfect, is vele malen sneller dan de oude, en heeft oneindig veel mogelijkheden. Voor je dat allemaal ontdekt en uitgezocht hebt, ben je weer een dag of wat verder. O ja, en daarnaast moet ik ook nog werken, zou ik bijna vergeten Dus ja euh, vandaar dat ik, wat het loggen betreft, alles een beetje heb laten versloffen. Ik beloof beterschap, bij deze!
apr 222007
 
Jarenlang had ze taal noch teken van hem vernomen Tot die dag dat hij belde Hij vroeg niet hoe het met haar ging Hij wilde eens komen praten, zei hij Ze kon zich daar in vinden, tot hij met een ‘eisenpakket’ kwam Dat ging haar té ver, ze heeft hem dat ook duidelijk gemaakt en geprobeerd om hem tot andere gedachten te brengen Helaas voor haar, maar hij was niet voor rede vatbaar en hij smeet de hoorn op de haak Dat deed en doet pijn Maar ze weet nu dat de beslissing van jaren terug de juiste is geweest.
apr 132007
 
Vandaag is het vrijdag de 13e volgens de kalender Maar voor mij was het gisteren vrijdag de 13e Mijn lappie had al een paar dagen kuren, maar niets verontrustends, dacht ik Tot ik gistermorgen opstartte, niks nada, nul komma nul Da’s balen dus, toch zeker als je een belangrijke mail verwacht en je kan er niet aan Uiteindelijk gelukt om in de veilige modus op te starten en alles weer kunnen herstellen Heeft me wel een halve dag en een groot gedeelte van de nacht gekost, moest ook nog werken tussendoor Nu draait alles weer zoals het moet, geen virussen, spyware of zo gevonden Wat het geweest is?? Geen idee, ik hou het er maar op dat lappie zijn dag niet had
apr 092007
 
Voor hem was het een spel, niet meer en niet minder Een spel om vrouwen voor zich te winnen en er mee te spelen Het ging hem goed af, vrouwen vielen vaak als een blok voor hem Vrouwen werden door hem aangetrokken als door een magneet Hij speelde met hen, gaf hen aandacht en liet dan tijden niets van zich horen De vrouwen lieten het toe, ze vonden hem geweldig, wilden dan ook alles voor hem doen, soms tot in het extreme Tot hij ze beu was en afdankte als een stuk vuil Maar deze keer was het anders, waren de rollen omgekeerd Nu werd er met hem gespeeld, deed zij díe dingen met hem die hij zo vaak met andere vrouwen had gedaan Nu was hij het die contact zocht en het wilde houden Nu was hij het die zat te wachten tot ze mailde, een sms verstuurde of online kwam Nu was zij degene die het contact verbrak, niet meer reageerde op zijn smeekbedes Nu was hij degene die pijn voelde, de pijn die hij al zoveel andere vrouwen had bezorgd Kwestie van boontje komt om zijn loontje?????
apr 072007
 
Alles is geregeld, alle afspraken zijn gemaakt, datum is geprikt Vanaf die datum begint mijn nieuwe leven Vanaf die datum zal alles anders zijn Vanaf die datum zal alles aangepast worden Vanaf die datum zal niets meer hetzelfde zijn Vanaf die datum zal ook mijn gezin met mijn nieuwe leven meegaan Vanaf die datum zal het aanpassen worden, totaal aanpassen Vanaf die datum zal ik terug kijken naar mijn oude leventje en vooruit kijken naar mijn nieuwe De datum is 2 mei 2007, nog ruim 3 weken geduld dus Van mij mag het morgen al zover zijn, maar ik zal moeten wachten tot die tijd Wachten en genieten van mijn oude leventje