jan 192008
 

Januari,  de maand die ik meestal begin met een paar vrije dagen om bij te tanken van de toch redelijk hectische decembermaand.
In deze maand staat ook vaak een uitstapje gepland, de ene keer een korte vakantie, de andere keer een dagje uit naar een van mijn favoriete steden: Antwerpen. Een stad waar altijd wel iets nieuws te ontdekken valt, waar je lekker kunt slenteren langs de marktkraampjes, kunt genieten van een heerlijke maaltijd, kortom zoals een dagje uit er (volgens ons) uit moet zien.
Januari is ook de maand waarin ik (eindelijk) de onafgewerkte klusjes en karweitjes doe, zoals de vakantiefoto’s ordenen, bewerken, nog eens bekijken en op een cd branden.
En met die foto’s ben ik nu de hele tijd doende, het wil niet zoals ik het wil, dus maar weer van voren af aan begonnen in de hoop dat het nu wel goed komt.
Nog iets anders waarvan ik hoop dat het goed gaat komen: mijn gewicht.
Ik hou me keurig aan de voorschriften, drink braaf mijn 2 liter water per dag. Resultaat: 0,0 oftewel geen grammetje er af (gelukkig ook niets erbij)
Volgend degenen die het kunnen weten ben ik op een plateau beland en dat kan wel een tijdje duren. Bij de een 3 weken, bij de ander 3 maanden.
Ik blijf stug volhouden met mijn dieet, het (indien het werk het toelaat) 2 maal per week sporten, zoveel mogelijk lopen, de fiets pakken in plaats van de auto.
Ooit moet ik toch van dat plateau af zien te komen???