mei 232010
 

Vrouwtje is weer eens bij de grotemensendokter in het buitenland geweest en kwam helemaal heppiedepeppie terug. Gelukkig maar anders had ze daar weer moeten blijven. Zover ik het allemaal begrepen heb gaat het om vetverlies of zo en dat was allemaal heel goed, boven verwachting zelfs. Ik had stiekem wel verwacht dat wij met een extra lekker hapje verwend zouden worden, maar helaas, we moesten tot gisteren wachten. Lekker stukje meloen gekregen en na wat bedelen nog een stukkie.

Klein vrouwtje was ook helemaal in de wolken, die had een brief gekregen van ene Bea, wie dat is, ik heb geen idee. In die brief stond iets over een rechter en zo, is voor mij allemaal grotemensentaal, had ook iets van doen met een hoger beroep(is dat werken in de lucht of zo??) en dat ze gewonnen heeft. Ik maar denken dat ze een wedstrijdje hardlopen of zo had gedaan, maar ik zat er, zoals gewoonlijk, weer helemaal naast.

Vrouwtje heeft het een beetje uitgelegd en nu snap ik het wel, denk ik. Pfff die grote mensen kunnen soms toch zo moeilijk doen.

Verders is het rustig in de buurt, we hebben wel een nieuw buurpoesje, maar die is nog zo klein, dat ze nog niet uit de tuin durft te gaan. Ik heb haar al wel verteld dat ze maar beter niet in onze tuin kan komen, wij hebben hier een belg rondlopen en die houdt niet zo van poezebeesten, alleen voor ons heeft hij ontzag en istie, op zijn manier dan, best lief voor ons.

Zo, ik ben nu best wel weer moe van alles op te schrijven (doe ik wel samen met het vrouwtje hoor) ik ga mijn plekkie in de zon maar weer eens opzoeken.

Pootje van Polleke en de rest van de bende.