nov 302010
 

Koud en redelijk veel vrije tijd. Wat ga je dan doen?? Breien dus. Patroontje opgezocht, breigaren aangeschaft, naalden had ik nog en dan aan de slag. Lekker relaxed op de bank, radio aan, koffie erbij en voor je het weet is de middag voorbij en heb je bijna een pand af.


nov 252010
 

Buiten is het koud, een gure kou. Er wordt zelfs al voorspeld dat we een vroege winter krijgen met veel sneeuw en vorst.

Binnen is het lekker warm, kaarsjes aan, koffie erbij en met mijn neus in de reisgidsen, om de zomervakantie voor te bereiden.

Zooi boeken in de bieb gehaald en kijken wat we allemaal willen gaan doen volgend jaar……Ik weet het, het duurt nog een poos, maar ik vind het heerlijk om alles te bekijken en een lijstje te maken, zeg maar gerust een lijst, er is nog zoveel te zien en te doen in Frankrijk.

Bij het zien van al die foto’s bekruipt me toch langzaam maar zeker het vakantiegevoel, het gevoel van leven als God in Frankrijk, ruik ik de zee, proef ik de wijn, kortom, ik ben mijlen ver van huis.

Tot manlief vraagt of ik nog koffie wil….sta ik weer met beide benen op de grond.

Ach, nog even wachten en dan mogen we weer, het is zo september…….


nov 222010
 

Vrouwtje is boos, heel erg boos op mij….. Ik moet toegeven dat het wel een beetje boel mijn eigen schuld is hoor.

Als het wat kouder begint te worden, lig ik altijd graag warm. Tja, en de enige plaats waar het gisteravond lekker warm was, was tegen mijn vrouwtje aan. Dat doe ik wel vaker hoor, dus dat was het probleem niet. Alleen moet ik dat niet doen als het vrouwtje bezig is met een draadje en tikkende dingen……….ik kan het dan echt waar niet laten om te gaan spelen met dat draadje.

Tja, en dat vindt het vrouwtje dus absoluut niet goed. Ik was al een paar keer uit de bank gebonjourd, maar ja, als rode kater zijnde ben je ernstig eigenwijs en ga je gewoon terug naar je warme plekje.

Uiteindelijk mocht ik blijven liggen, als ik maar van dat draadje afbleef…….Zie je het al voor je????

Vrouwtje werd boos en gaf me een tik op mijn pootje en dat pik ik niet dus. Ik heb haar in haar hand gebeten……..oeps, dat was foute boel dus.

En nu, nu mag ik niet meer bij haar liggen

Pootje van Polleke die diep verdrietig is momenteel


nov 162010
 

Het is hier een tijdje stilletjes geweest en dat had te maken met de verhuizing van mijn weblog van de ene naar de andere provider. Normaliter ben ik niet zo snel weg bij een bedrijf maar men had daar een en ander veranderd en daardoor kon ik niet meer met mijn weblog doen wat ik graag wilde, of ik moest meer gaan betalen. Niet dus, dan gaan we gewoon op zoek naar een betaalbare provider waarbij wel alles werkt zoals het zou moeten.

Nu klinkt bovenstaande allemaal wel heel stoer, alleen dat verhuizen…..tja dat was voor mij toch net een beetje te hoog gegrepen. Maar dan biedt internet uitkomst, je gaat googlen en nog meer googlen en dan ineens heb je het! Iemand gevonden die zo goed is jouw weblog te verhuizen met alles erop en eraan. Van wat ik ervan begrepen heb is het een giga karwei geweest en ik ben hem dan ook ontzettend dankbaar dat hij de klus voor mij heeft geklaard.

Ik kan er weer helemaal tegenaan! Thanks, thanks, Knutselsmurf.


nov 152010
 

Lopen, lopen, lopen, dat is mijn motto momenteel. Mijn conditie is niet al te best en ik zal toch iets moeten doen om die weer op te krikken.

Trainingsschema van internet geplukt, sportkleding aan, passend muziekje erbij en gaan!

Ik kan natuurlijk ook naar de sportschool gaan of een loopband aanschaffen. Maar wat is er nou lekkerder dan in de buitenlucht te rennen??