feb 212012
 

Vorige week was het klein bazinnetje weer eens hier. Doet ze niet zo vaak als ik graag zou willen, maar mijn vrouwtje heeft me geverteld dat ze nu een eigen mandje heeft.

Ik lig het liefst bij iemand op schoot, dus eindelijk kon ik dat weer eens doen bij het klein bazinnetje!

Maar viel dat ff tegen!!!!!! Wil ik me net lekker wegdraaien, gaat dat niet meer. Een dikke buik zat in de weg. En ik denken dat ze te veel gegeten had……..en dat ik dan maar beter niet op die buik kan gaan liggen.

Tot mijn grote poezenverbazing zette het klein bazinnetje mij op haar buik en begon mij heerlijk te kriebelen. Ik heb me lekker weggedraaid en wild net een beetje gaan slapen, word ik bijna van die buik gesodelatafeld!!!!!!!En dat terwijl het klein bazinnetje met haar handen mij nog steeds aan het kriebelen was. Ik schrok me een hoedje, dat kan ik je wel vertellen.

Ik weet wel, ik ben maar een poezenbeest, en ik weet ook echt niet alles, maar wat hier aan de hand was………..Schiet mij maar lek als ik het weet.

Vrouwtje en klein bazinnetje schoten in de lach toen het weer gebeurde. Nou vraag ik je, dat doe je toch niet, mij uitlachen!

Ik ben maar van die buik afgegaan, vond het niet leuk meer, werd er een beetje bangerig van eerlijk gemiauwd.

En nou moet ik dus wéér op zoek naar een lekker plekje. Pfffffff ik heb het niet makkelijk tegenwoordig.

 

feb 132012
 

Hier Polleke weer eens een keertje. Tja, het vrouwtje heeft het razend druk met van alles en nog wat ze is vaak niet thuis en àls ze er dan een keertje is, is ze met een draad en naalden bezig. Je snapt dat dan die letterblokjesmachien niet aangaat en ik jullie niets kan vertellen.

Maar nu heb ik de kans en die heb ik met 2 pootjes gelijk aangepakt hoor.

Er moet mij nu toch echt iets van mijn poezenhart hoor. Zoals jullie weten ben ik altijd heel errug graag buiten, maar de laatste weken niet echt…….

Weet je waarom niet? Za’k ff gevertellen.

Er lag hiero allemaal van dat witte spul buiten, mooi om naar te kijken hoor daar niet van. Maar als ik naar buiten ging was dat witte spul toch niet echt lekker. Je kon precies zien waar ik gelopen had. Dat vind ik niet fijn, ik bedoel maar, als superbuurtkater wil je niet hebben dat eenieder weet waar jij bent geweest.

Maar het ergste was nog dat dat spul aan mijn pootjes bleef plakken en als ik wat langer buiten bleef kroop het tussen mijn pootjeskussentjes en dat me daar een pijn joh, wil je niet weten.

Gelukkig is dat spul nu verdwenen en kan ik weer lekker naar buiten.

Zo, dat wilde ik toch ff kwijt!!!!!!

 

feb 042012
 

Hoofdpijn is erg, migraine nog erger. In het verleden diverse migrain aanvallen gehad, dus ik kan er over meepraten.

Buuf blijkbaar niet, want tijdens een migraine aanval liep ze te krijsen en te gillen dat iedereen zich rustig moest houden omdat zij zo’n vreselijke hoofdpijn had, zo erg dat ze geen licht aan haar ogen kon verdragen, geen geluid aan haar oren en al zeker geen geruzie van haar kinderen!

Na een uurtje of anderhalf heb ik maar een doosje paracetamol uit de kast gepakt en naar haar gebracht.

Het duurde ff voor buuf met een zeer verwilderd uiterlijk de deur opende. Toen ik haar het doosje paracetamol aanbood draaide ze volledig door en smeet de deur dicht.

Die voordeur is nu een draaideur geworden………………..