jun 122012
 

De treinen zijn gereserveerd, evenals de auto voor vervoer ter plaatse. Zal een hele luxe zijn om net meer met de auto te hoeven gaan, lekker gaan zitten en de machinist mag ons daar brengen waar wij heen willen. Oké, oké, we moeten wel 2 keer overstappen, maar dat komt wel goed, tijd genoeg voor de overstap en een lekker ontbijtje in Parijs!

De stacaravan staat al op ons te wachten, hij moet nog even geduld hebben. We zien uit naar onze vakantie in het zonnige zuiden, hoewel het daar nu ook niet al te best is. Ze zullen het betere weer daar vast bewaren tot wij erheen gaan zeker??

De zomergarderobe is ook al uitgebreid met de nodige shirtjes, broeken en zwemkleding. En niet te vergeten de zonnebrandcreme en after sun.

Het enige wat we nu nog gaan uitzoeken zijn leuke uitstapjes in de omgeving, wellicht een tochtje door de Gorges du Verdon, met de panoramatrein naar Tende en eventueel door naar la bella Italia, misschien wagen we ons aan een van de cornisches en meer van die dingen.

Kortom, we zijn al een beetje in de vakantiestemming, al moeten we nog even wachten, maar de voorpret van alles uitzoeken, regelen en reserveren is ook leuk.