okt 302012
 

Afgelopen zondag was een van de laatste mooie herfstdagen en wat kun je dan doen?? Justem, een wandeling door de natuur. We hebben gekozen voor de Kalmthoutse Heide, een schitterend mooi natuurgebied, bij wijze van spreken bij ons om de hoek. Je kunt er kiezen uit diverse wandelingen, variërend in lengte. Camera in de aanslag en op weg. Genoten hebben we, met volle teugen, een lekkere frisse neus gehaald en volop foto’s gemaakt. Je hebt geen idee van de tijd, hoe lang je aan de wandel bent, tot je weer terug bij de auto bent. Een dikke 2 uur gelopen! Maar het was het meer dan waard.

okt 222012
 

Het loopt weer tegen het einde van het jaar, heb je nog abonnementen die je niet wil verlengen, dan is het nu de juiste tijd om deze op te zeggen. Ik heb maar weer eens een brief gestuurd in de hoop dat het deze keer wel wil gaan lukken.

 

Geachte Heer/Mevrouw,

Hierbij wil ik U laten weten dat ik mijn abonnement op uw
“Belastingdienst” op wil zeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen.
De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd heb ik het meestal ook te druk om de door U toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt, te lezen.
Mede hierdoor lijkt een continuatie van een dergelijk abonnement in deze toch al dure tijden voor mij eigenlijk ook niet langer zinnig.
Hierbij verzoek ik U dan ook vriendelijk mijn gegevens per direct uit Uw bestanden te verwijderen en mij niet langer te vervelen met uw duidelijk herkenbare enveloppen.
Eventueel toch nog toegestuurde facturen voor de periode na
01-01-2013 zullen dan ook niet meer worden voldaan. Abonneenummer ( door U ook wel sofi-nummer genoemd ) 123.45.678


Met Vriendelijke Groet…

Ik ben benieuwd of het gaat helpen……………..