mrt 202013
 

Grom grom blaas blaas wat ben ik boos zeg, zo niet te mauwen witheet! Weet je wat ons is overkomen??

Niet?? Nou dan ga ik dat jullie eens even fijntjes gevetellen.

Zoals jullie weten ben ik een zeer gerespecteerde buurtkater met heeeeeeeel veel vriendjes in de wijk, maar net eentje tekort.

Ik woon niet alleen bij mijn vrouwtjes en baasje, we hebben hier ook nog een oude doos van 18 jaar jong. En o haar gaat het, daarom ben ik zoooooo vreselijk boos op die ene hondenman. Kijk, dat hij liever honden dan katten ziet, kan zijn, maar dat geeft hem nog niet het recht te doen wat hij gedaan heeft, grom grom blaas blaas.

Die ouwe doos van ons weet af en toe niet goed meer waar ze woont, schijnt bij mensen ook voor te komen, maar dat terzijde. Dan staat ze bij de verkeerde deur te mauwen, net als een Siamees. Dat is niet zo raar, haar moeder was een have Siamees.

Kijk, ik weet heus wel dat die Siamezen tekeer gaan als gekken, maar dan nog!

Die hondenmeneer had gebeld naar een asiel (moet je als kat of hond niets mee van doen willen hebben) en geverteld dat hij last had van een poezenbeest……….Ze miauwde! Nou vraag ik je, wat doen poezenbeesten om te laten weten dat je er als poezenbeest bent???? Psies, miauwen.

 

Kijk en toen hè, toen hebben ze die ouwe doos mee genomen in een auto met nog meer poezenbeesten en meegenomen naar dat asiel! Is toch niet normaal meer? Die hondenmeneer had toch even kunnen vragen aan mijn baasje of vrouwtje of zij die ouwe doos kenden???????

Maar een lief poezenmeisje had alles gezien en heeft het aan mijn baasje geverteld. Die is toch die ouwe doos gaan halen bij dat asiel en die arme ziel ligt hier nu helemaal uitgeteld en helemaal van het padje onder de tafel, grom grom blaas blaas.

Ik ben zo ontzettend boos op die hondenmeneer dat hij maar beter uit mijn buurt kan blijven of ik haal mijn extra scherpe nagels over zijn smoewerk.

 

Pfff, dat most ik ff kwijt, ga ik nu bij die ouwe doos liggen om haar te troosten, op mijn manier dan toch.

 

Pootje van Polleke en de rest van de bende.