apr 202013
 

Vandaag helaas afscheid moeten nemen van een van onze poezen, Jantje. Hij is bijna 17 jaar bij ons geweest en we hebben veel plezier aan hem beleefd. Jantje was een kroelkont, het liefst lag hij dicht tegen je aan of op schoot, lekker warm. Jantje was ook vaak buiten te vinden, lekker wandelend door de wijk. Hij bracht ook regelmatig kadootjes voor ons mee, in de vorm van een badeentje, muizen, konijnen en een zakje met 2 boterhammen.

De laatste weken werd hij heel snel erg mager, we hebben geprobeerd om hem lekkere hapjes te laten eten, hij was dol op kattenmelk, maar helaas, het mocht niet baten.

Dan weet je met je verstand dat je de laatste gang naar de dierenarts moet maken om hem verder lijden te besparen. Met je verstand wel ja, maar je hart weigert te accepteren dat het niet anders kan.

Vanmorgen zag je aan Jantje dat hij niet meer kon, niet meer wilde en hebben we de knoop doorgehakt.

Jantje uit Tiel, bedankt voor al die fijne jaren, we zullen je missen.

 

apr 162013
 

Afgelopen weekend doorgebracht op Beach Resort Roompot, samen met onze dochter, schoonzoon en kleinzoon. En we hebben genoten, genoten met een hoofdletter.

Tijdens de rit er naar toe hadden we bar en boos weer, regen, hagel en onweer, maar bij aankomst op het park was het zo goed als droog.

Eenmaal in de bungalow, alles uitgepakt en opgeruimd, een kadootje gegeven aan ons klein mènneke, een ballenbak. Hij vond hem helemaal geweldig en heeft er veel in gespeeld.

Zaterdag eerst naar de markt in Goes, beetje rondgewandeld en heerlijk op een terrasje gezeten en genoten van een cappuccino. ’s Middags met zijn allen naar het zwembad en lekker spetteren in het water.

Zondag samen met dochterlief een wandeling gemaakt en genoten van het zonnetje, ’s middags lekker geluierd in de zon een genoten van de rust.

Tja en dan is het al weer maandag, tijd om te vertrekken.

We hebben genoten, jammer dat het zo snel voorbij was. Maar voor herhaling vatbaar maar dan ergens anders heen.