sep 152013
 

Gossiepiete zeg ’t is koud maar gelukkig is dat alleen maar buiten. Gevolg: ik ben nu wat vaker binnen om lekker te slapen. En weet je wat me laatst is overkomen?? Ik lag heerlijk te dromen over vanalles en nog wat en in ene was dar Charley!!!!! Jazekers, hij kwam mij geruststellen over onze Jan en Stompie en gaat me een beetje helpen met mijn overwicht hiero in de wijk. Ik gebedoel maar, ik ben ook de jongste niet meer en kan af en toe wel een helpend pootje gebruiken.

Zij van hierneffen (nee, niet die rooie) dacht dat ze wel de baas kon gaan spelen nu ik alleen ben, maar mooi niet hoor. Samen met Charley heb ik haar eens flink de les gelezen en geverteld dat ik nog steeds de meest gerespecteerde buurtkater ben! Ze heeft toen nog een keertje naar mij geblazen maar dat was het dan. Die weet haar plaats weer!

 

Vrouwtje heeft het nog steeds errug druk, ze is nu weer bezig met een draad en een naald, ik blijf wel uit de buurt, maar als ik flink miauw, mag ik zo af en toe weer eens met de letterblokjes spelen.

 

Ik hoop dat diejen Harry daarboven Charley niet al te veel in de weg zal leggen, anders denk ik dat ik hiero toch eens moet gaan nadenken over maatregelen. Ik laat mijn schrijfelvriendje toch niet in de steek??

 

Nou, vrouwtje wil zelf weer met de letteblokjes gaan spelen, dus moet ik nu stoppen.

 

Poootje van Polleke en Sorbonne.

 

sep 032013
 

Yo Charley

 

Wat lees ik nou?? Je hebt daarboven een soortement van tegenstander in de vorm van ene Harry?? Tjee zeg, wat een verveel is die kat! Laat je niet ondersneeuwen hoor!

 

Jij kunt het wel leuk vinden dat er daarboven geen geheugen is, maar dat gebetekent dan weer wel dat onze Jan en onze Stompie niet meer weten wie ik ben, en daar word ik toch wel een geverdrietig van hoor……..Ik mis die twee nog steeds en denk soms dat ik ze hier hoor, maar dat kan helemaal niet. Ik heb nu het hele huis voor mezelf en dat is wel weer fijn. Als ik echt heeeeeeel moe ben kruip ik lekker bij het baasje op schoot en slaap dan lekker.

 

In de buurt gaat alles naar wens, zo af en toe maak ik mijn rondje om te laten merken dat ik nog steeds een zeer gerespecteerde buurtkater ben, alleen die muts van hiernaast denkt soms dat zij de baas over mij kan spelen (is niet die rooie hoor) maar een ferme tik op haar neus en ze weet weer wie er hier de baas is! Ikke dus.

 

Nou Charley, ik ga nog ff pitten….

 

Pootje van Polleke en Sorbonne.