nov 172013
 

Yo Charley

 

Ik heb je toch al geverteld dat ik een soortement van opa ben? Het klein bazinnetje heeft een poosje geleden een mensenkitten gekregen en over da kleine mènneke wil ik je iets leuks vertellen.

Da klein mènneke is al helemaal niet zo klein meer en hij kan iets wat ik me geen mogelijkheid voor elkaar krijg, lopen op 2 pootjes. Probeer het maar eens, gaat je echt niet lukken hoor!

Ik ben een echt kroelkont en lig errug graag bij het baasje of bazinnetje op schoot, lekker warm hoor.

Laatst was da klein mènneke weer eens hier en zal ik je eens een geheim verklappen? Da’s net zo’n kroelkont als ikkes!

Lekker met z’n 3en in de bank en naar een kassie gekeken waar het baasje en da klein mènneke helemaal weg van waren. Nou ja, zij hebben gekeken en ik heb heerlijk liggen slapen.

Kijk maar, het klein bazinnetje heeft met haar plaatjesmachien gefoezeld et voilà

 

 

PS: al de schrijfseltjes van Polleke zijn te vinden bij http://www.smackbox.eu/ onder de tab Charley en dan klikken op de maand waarin dit geschreven is. Veel leesplezier.

nov 102013
 

Geachte Heer/Mevrouw,

Hierbij wil ik U laten weten dat ik mijn abonnement op uw
“Belastingdienst” op wil zeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen.
De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd heb ik het meestal ook te druk om de door U toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt, te lezen.
Mede hierdoor lijkt een continuatie van een dergelijk abonnement in deze toch al dure tijden voor mij eigenlijk ook niet langer zinnig.
Hierbij verzoek ik U dan ook vriendelijk mijn gegevens per direct uit Uw bestanden te verwijderen en mij niet langer te vervelen met uw duidelijk herkenbare enveloppen.
Eventueel toch nog toegestuurde facturen voor de periode na
01-01-2014 zullen dan ook niet meer worden voldaan. Abonneenummer ( door U ook wel sofi-nummer genoemd ) 123.45.678


Met Vriendelijke Groet…

Ik ben benieuwd of het gaat helpen……………..

nov 032013
 

Polleke heeft de laptop weer gevonden en gelijk een brief naar zij schrijfselvriendje geschreven.

 

Yo Charley

 

Het heeft een poosje geduurd eer ik weer eens iets van me liet horen, maar ja, daar is ’t vrouwtje ook schuldig aan hoor!Ik heb het zien aankomen, eerst diejen Belg weg, toen kwamen de tassen naar beneden en toen was ze weg, helemaal weg. Ik heb nog gemiauwd dat ze da letterblokjesmachien moest laten staan en wel aan, maar nee hoor, die werd opgeruimd.

Nou moet je niet denken da’k zielig ben of zo hoor, er komt hier een lieve meneer voor me zorgen, dat ik eten heb en drinken en dat ik naar buiten kan. Niet dat nou zo veel buiten ben geweest, was mij te koud, terwijl het vrouwtje lekker in het zonnetje zat! Mauw de volgende keer wel net zo lang dat ik mee mag. Hoewel, aan de andere kant kan ik de boel hier toch niet de boel laten??

 
Wil je wel even een gewaarschuwing geven: blijf maar uit de buurt van die hondenhemel, daar zitten ook rotzakken tussen die jou wel eens een behoorlijke streek kunnen leveren. En dat meestal op een moment dat je net niet op de kattenhoede bent.

Hier in de wijk zat ook zo’n lamstraal, die had het echt op ons katten voorzien, gelukkig istie pleitstralen, maar wie weet zit ie nu wel daar bij jullie in de hondenhemel. Ben ff z’n naam kwijt, maar hij is groot en zwart! Doe er je voordeel mee.

 

Nu ouwe gabber, ik ga weer naar mijn mandje, dat staat lekker bij de geverwarming en ga maar weer eens slapen.

 

Doedels

 

Polleke en diejen Belg.