jan 222014
 

Yo Charley

 

Het bazinnetje heeft me geverteld welke streek je je mama Leen weer hebt geleverd…..Joh ik heb nog buikjespijn van het lachen, maar dat moet je maar niet verder vertellen hoor.

Wel jammer dat mamma Claudy in de lappenmand zit, hopelijk is ze weer snel opgeknapt.

Kanne die vliegengeltjes niet van te voren af spreken wie waar stuurt?? Om de beurt voor en achter of zo?? Ik gebedoel maar, als dat zo door gaat met dat gekissebis loopt het nog eens fout af hoor. In plekke van een zachte landing, zodat je mamma’s je niet horen, knal je dan zo hun huissie binnen!

Zie je het al voor je?? Mamma Leen een hartverzakking en mamma Claudy die van schrik uit haar mandje valt!

Ik heb hiero ook nog ff de bink uit moeten hangen, een of ander zwart mormel wat ik niiet ken dacht hiero in de tuin te kunnen bivakkeren! Nou mooi niet hoor, ik heb dat mormel eerst waargeschuwd, maar ja die wilde dus niet luisteren! Tja, dan maar wat blazen en een hoge rug, helaas ook dat maakte geen indruk. Dan maar een robbertje vechten, wel met ingetrokken nageltjes, ik ben niet van het bloederige! Uiteindelijk heeft dat mormel dan toch gemiauwd dat ie niet zonder mijn toestemming in mijn tuin zal komen. En dattie het ook zal doormiauwen aan alle andere mormels in de wijk.

Pfffff, ik ben er helemaal kapot van en ga nu lekker een plekkie zoeken bij het bazinnetje om weer lekker warm te liggen en maar hopen dat ze me een beetje boel gaat masseren voor mijn spieren. Ik gebedoel maar, ik ben ook niet meer een van de jongste, maar ik sta nog wel mijn mannetje.

Nou, gabbert, vermaak je daarboven en hou alles in de poot. Ik ga je weer horen via mamma Leny.

 

Pootje van Polleke en diejen Belg.

 

 

jan 122014
 

Poehee, Charley, ben ik ff blij dat de feestdagen (wat dat ook moge zijn) weer achter de rug zijn. Tsjonge jonge wat een geknal hiero zeg! Niet dat ik daar wakker van lig hoor, ik slaap gewoon lekker verders……maar diejen Belg, man man wat ziet die af! Die krijgt dan ook een soortement van snoepjes verpakt in een lekker stukkie worst. En ikke maar mauwen da’k da ook wilde! Ik heb het gekregen hoor, hoef je je geen zorgen over te maken. Uiteraard zonder die snoepies, ik gebedoel maar, die ha’k nie nodig!

 

Da klein mènneke is hier ook nog geweest, joh da’s lache! Komt ie hiero binnen gewaggeld op zijn twee kleine beentjes, ziet zijn opa en oma niet staan maar komt gelijk naar mij toe om te kroelen. Tja, je bent een zeer gerespecteerde buurtkater en soortement opa. Of je ben het niiet, nietwaar?

 

Het was wel een rommeltje hiero hoor, stonden allerlei dingen op de grond met mooie papiertjes erom, die mocht da klein mènneke uitpakken. En een lol dat ie had!

Het vrouwtje druk in de weer met haar plaatjesmachien.

 

Hebben het vrouwtje en de baas ondertussen ook nog hun 17e jubile-nogwattes gevierd samen met het klein bazinnetje en klein baasje enne hebben diejen Belg en ikkes weeral lekkere hapjes gekregen.

Je ziet dat je je over ons geen zorgen hoeft te maken, wat niet te zeggen valt over jouw twee mamma’s ………..Zou mooi zijn als je eens een keertje in hun dromen kon gevertellen hoe ze die veranda kunnen gaan bouwen zonder dat de ene of de andere mamma vergewond raakt.

 

Wel, mann in the heaven, hou je taai daarboven en mocht je onze Jan of onze Stompie nog eens tegenkomen daarboven, geef ze dan maar een pootje van mij en diejen Belg met de boodschap dat ze hiero nog steeds gemist worden.

 

Pootje van Polleke en diejen Belg en niet te vergeten een dikke knuff van da klein mènneke.

 

Ps: hiero ook nog een plaatje van da klein mènneke!