apr 242014
 

 

Yo Charley

 

Letterblokjesmachien werkt weer, nog niet helemaal zals het vrouwtje het wil, maar daar heb ik maling aan. Die meneer daar ver weg, nou die bekijkt het maar, volgens het vrouwtje, zij maakt het machien wel zoals zij dat wil.

Ik met mijn kleine pootjes ben er al aan gewend hoor. Maar ja, ik ben dan ook een zeer gerespecteerde buurtkater……..

Joh, ben maar blij dat die muziekmeneren daarboven niet ieder uur van de dag mogen oefenen, wij hebben hier in de wijk een muziekmuts die denkt dat ze goed kan miauwen, nou, wij katers denken daar anders over. Ze doet dat miauwen van de vroege morgen tot de late avond en het is niet om aan te horen, zelfs niet voor ons! Wij, dai=t is te zeggen het buurtkatercomité, hebben bedacht dat we de wijk moeten geverlossen van dat gejammer. Dus wij om de beurt meejammeren onder haar raam, totdat ze zou stoppen. Maar niks was minder waar……Ze snapte het niet helemaal en heeft een emmr water over een van mijn vriendjes leegekieperd!

Nou vraag ik je: Dat kunnnen we toch niet accepteren??

Hebbie daarboven een oplossing, misschien in de vorm van een spookkatert??

 

Pootje van Polleke en diejen Belg.

 

Ps: diejen Belg heeft er ook last van

 

apr 142014
 

Genoten hebben we de afgelopen week! Een midweekje Texel met manlief, dochterlief, schoonzoonlief en dà klein mènneke in een superbungalow op Kustpark Texel.
De eerste avond een flinke onweers- en regenbui gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. ’s Avonds genoten van het eten en lekker relaxen.
Dinsdag lammetjes knuffelen met z’n allen en ’s middags een strandwandeling gemaakt met manlief, terwijl de anderen het zwembad indoken.
Woensdag met de hele bups het Sommeltjespad gelopen, het was schitterend om te zien hoe dà klein mènneke zich gigantisch vermaakte.
De Koog en Den Burg hebben we ook bezocht, gezellige dorpjes met leuke wnkeltjes en gezellige terrasjes.
Kortom, Texel is een aanrader en wij zullen er vast en zeker nog een keer naar toe gaan.

 

apr 112014
 

Grrr grr grrr, dat moest ik ff kwijt hoor. En ik moet miauwen dat het wel lekker oplucht.

Maar goed, ‘kzal eerst eens uitgeleggen waarom ik dat ff kwijt moest. Jullie weten allemaal dat ik zo af en toe eens gebruik mag maken van het letterblokjesmachien van het vrouwtje om Charley op de hoogte te houwen van mijn wel en wee (en dan meer over het wee dan het wel). ’s Morgens zet het vrouwtjes dat letterblokjesmachien aan en wat denkie??? Alleen maar strepies op het scherm, net zoiets als mijn poezelige vachtje, maar dan anders. Vrouwtje helemaal in de stress, want dat betekende niet veel goeds. (Wat ik dan weer niet snap, ik gebedoel maar, mijn vachtje is toch mooi?)

Enfin, vrouwtje dat letterblokjesmachien ingepakt en zij op weg. En ikke hiero maar wachten en wachten en wachten……..Komt ze terug en ikke weer helemaal blij, maar niet voor lang hoor. Nee, vrouwtje had een nieuwe machien gekocht en nu moest ze alles weer instellen en overzetten, wat dat ook wezen mag. En tot overmaat van ramp is ze toen weggegaan, wel 5 hele dagen lang, samen met het baasje, klein bazinnetje en klein baasje en da klein mènneke.

Maar daar mag ik niks over gevertellen, dat gaat het vrouwtje zelluf doen.

Jongens, ik heb het zwaaaaaaaaaaar…………