nov 242014
 

Omdat ik een op leeftijd, zeer gerespecteerd buurtkater en opakater ben, vonden mijn baasjes dat het tijd werd mij op dieet te zetten.
Dat dat met de beste bedoelingen gebeurt, vink prima, maar het woord ‘dieet’ alleen al doet bij mij alle alarmbellen rinkelen die er maar te vinden te zijn! Ik gebegrijp heus wel dat je als zeer gerespecteerde buurtkater anders moet eten dan als een jonkie. Maar het idee alleen al,
Nou hadden het baasjes en bazinnetje iets bedacht……Joh ik heb me drie keer in de rondte gelachen, echt waar hoor.
In plekke van 1 blikkie en brokkies krijg ik nu brokkies en 3 keer een zakje. Althans, da denken ze!
Ik kan nu zo zielig doen da’k inmiddels op ongeveer 6 zakkies per dag zit en ze hebben het nog steeds niet in de smiezen.
Tja, da krijgie as de communicasie (wat dat ook mag zijn) nie goed is. Maar ik vind het best zo!

nov 092014
 

Grrr, prffff, mompel mompel mompel….Ik ben boos, ontzettend boos! ’t Is maar dat jullie het ff weten!
Wat me vanmorgen in mij oortjes gemiauwd werd, maakt me zo boos en geverdrietig tegelijk. Ik heb al vaker e over de buuf en haar poezebeesten, in het begin moest ik ernstig streng zijn voor die van hierneffen, maar dat is allemaal geregeld,en nou gaan ze hun mandjes op een ander plekkie neerzetten!
Tja, en nou moet ik maar weer afwachten of er nieuwe poezebeesten komen wonen en of ik die weer het een en ander moet gaan geuitleggen.
Pfffff, ik ben daar eigenlijk wel een beetje te oud voor geworden, ik ben tenslotte een zeer gerespecteerd buurtopakater!

Pootje van Polleke en diejen Belg.