mei 222012
 

Met de zomer in het verschiet meende ik toch echt dat ik mijn garderobe eens moest gaan uitbreiden. Die dag was het lekker weer, zonnetje erbij, wat het allemaal net iets vrolijker maakt. Vol goede moed op pad gegaan met de fiets, auto kan je haast nergens meer kwijt en shoppen maar.

Ik wist wat ik wilde, een paar nieuwe broeken, wat shirts en eventueel een jasje. Eert maar eens gekeken voor de broeken. Viel niet mee, kan ik je zeggen. In de eerste 3 winkel hadden ze niet wat ik zocht, dus op naar mijn laatste favoriete winkel. En jaaaaa, eindelijk, daar hadden ze de broek die ik zocht. Helemaal in de wolken naar de paskamer.

En daar kwam de ontgoocheling! Mijn normale maat was te groot en een maatje kleiner was te klein. Balen, balen en nog eens balen! Wat nu??

Volgens de verkoopster moest het geen probleem zijn die ene broek te vermaken tot hij passend was……..Ja dank je de koekoek, een broek van die prijs die ik dan helemaal uit elkaar moet gaan halen en vervolgens weer in elkaar om hem passend te krijgen. Dan kan ik net zo goed een lap stof op de markt gaan halen en zelf een broek fabriceren!

Na nog een aantal winkels bezocht te hebben zonder resultaat heb ik het maar opgegeven.

Ik ben huiswaarts gegaan zonder een cent uit te geven.

 

Binnenkort maar eens in een andere stad gaan shoppen??

  5 Responses to “Shoppen…………..”

 1. Zo houd je in ieder geval geld over, niet dan???
  Groetzzz van leny

 2. Winkelen in een andere stad? Reiskosten, brandstof, parkeergeld, koffie met taart en dan iets vinden met korting? Maar ja: als je maar iets naar je smaak vind. Succes met shoppen.

 3. hebben ze in een andere stad dan andere maten?

  Love As Always
  Di Mario

 4. Er moet toch wel ergens een passende broek te vinden zijn of is je smaak heel erg exclusief 🙂

 5. Als je ze zelf kan maken, waarom zou je dat dan niet doen? Kan je het nog meer naar je smaak maken ook. Eigenlijk geef je me wel een idee.. dat weer eens proberen. Nu nog een naaimachine lenen. 😀

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.