mei 182008
 

Die Engelsen toch, niks is te zot voor hun om te onderzoeken
The London School of Hygiëne heeft weer eens een onderzoek gedaan, dit keer over dikke mensen, alsof daar al niet meer dan genoeg onderzoek naar gedaan is.
Maar deze keer ging het niet zozeer om de gezondheidsrisico’s van dikke mensen, nee ze hebben nu uitgevonden dat dikkerds schuldig zijn aan het klimaatprobleem en voedselproblemen…..
Hoe dat werkt? Nou heel eenvoudig: als dikkerd eet je meer, dus verbruik je meer voedsel, dus moet er meer geproduceerd worden, dat voedsel moet weer getransporteerd worden en dat kost weer meer brandstof…..
Nog  even en dan krijgen de dikkerds ook de schuld van de hoge brandstofprijzen, omdat ze meer brandstof per gereden kilometer gebruiken dan dunnerds én omdat ze vaker de auto gebruiken.

Ben ik gek geworden of is de rest van de wereld enigszins de weg kwijt????

  No Responses to “Schuldig????”

 1. Wat dacht je als al dat voer er weer uitkomt?

 2. Niet altijd waar, ik ken genoeg dunne mensen die ook voor elke meter de auto pakken, veel eten kopen en dan weggooien, dat is ook schadelijk, niet alleen die km maar ook het afval. Niet schuldig volgens mij dus.

  Love As always
  Di Mario

 3. ~proest~

  De tranen lopen over mijn wangen van het lachen hiero, je weet ik ben ook één van die te zware mensen, alleen… wordt ik het omdat ik NIET eet, niet voldoende, kortom?

  Een rijbewijs heb ik ook niet, whahaha, ik doe alles lopend of per fiets, oh wacht ff, er zijn tijden dat ik de bus weleens wil pakken voor iets 😉

  Volgens mij hebben ze de verkeerden eruit gepikt om het te onderzoeken, lol….

  XXX

 4. Ik vraag me ook af waar ze het op baseren. In mijn tijd als slanke den heb ik altijd megaveel gegeten. Een tijdje bij mensen ingewoond die ontdekten dat ik alleen net zoveel at als zij samen. Inmiddels is dit wel verandert. 🙂
  Volgens mij hebben ze geen onderzoek gedaan maar gewoon een vinger in de lucht gestoken en bedacht wat ze nu weer eens voor onzin gingen publiceren.

 5. Maar kun je dat ook niet zeggen van zwangere vrouwen t.o.v. kinderloze vrouwen, lange mensen t.o.v. korte en kinderrijke huishoudens t.o.v. eenpersoonshuishoudens?
  Daarbij hebben dikke mensen een grotere overlevingskans bij hartaanvallen, minder last van epilepsie, melden ze zich minder ziek dan magere collega’s, zijn ze prettiger in de omgang, maken ze minder milieuverwoestende vliegreizen, en bovendien kunnen dikke vrouwen langer kinderen krijgen, raken ze later in de overgang krijgen ze minder snel last van botontkalking en andere invalidiserende kwalen. Dat alles volgens onderzoeksstatistieken.
  Disraeli concludeerde al: Er zijn drie soorten leugens: leugens, verdomde leugens, en statistieken.

 6. En dikke mensen kunnen beter tegen de kou, dus lagere stookkosten, en ze hebben een groter drijfvermogen (maar wat daar het voordeel van is, kan ik niet zo een twee drie bedenken).
  Quatsch! Het is gewoon het zoveelste ondeugdelijke Britse onderzoek. Als je vanuit een van tevoren bepaald standpunt gaat zoeken naar argumenten om je beweringen te staven, lukt het je altijd wel om er een punt aan te draaien.. Beetje biased lijkt me die School..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.