dec 082008
 

Op de weblog van Klapdoos staat een log die mij zeer aanspreekt.
Zoals het daar beschreven wordt,  zo is het in de werkelijkheid.
De Heren in Den Haag beseffen totaal niet wat er speelt in hun eigen land en of het ze überhaupt iets interesseert is nog maar de vraag.
Het wordt hoge tijd dat er ingegrepen gaat worden om deze ellende de wereld uit te helpen
Misschien een idee om iemand in je omgeving te voorzien van dat waar ze gebrek aan hebben????

  No Responses to “Armoede”

 1. grinnnn ach ja, de Frogers, en Den Haag heeft zo makkelijk lullen, vooral als ik Abouthaleb hoor spreken dat men bij d voedselbank de mensen maar moet doorsturen naar de juiste instanties, wat als die mensen al bij de juiste instanties lopen en de mensen nog niks hebben of juist daarom niets overhouden, come, and take over my life for an couple of months…

  let’s see what it brings…

  XXX

 2. En wie grijpen dan in? Andere graaiers?

 3. Het is op zich te gek voor woorden dat we in een toch wel welvarend land als Nederland met de dag meer armoede krijgen.

 4. het zou niet mogen bestaan dat er zoiets nodig is hé,

  groetjes
  klaproos

 5. Bloempje bedankt voor je tip het heeft in ieder geval meer lezers opgebracht zit gemiddeld aan de 3 a 400 lezers per dag( schrijf er nooit over, klinkt zo uitsloverig) maar het heeft wel degelijk wat losgemaakt. Dank je inzet als doorgeefluik, altijd mooi dat andere bloggers diverse dingen van elkaar overnemen zodat ook anderen dit kunnen lezen en zo de kring van bloggers naar elkaar toe groter wordt. FIJN WEEKEND EN HOUD JE JAS DICHT, HEB GEHOORD DAT HET IN DE FRANSE ALPEN AL AAN HET SNEEUWEN IS….
  Groetjes van leentje

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.