okt 192014
 

Ze kende hem al haar hele leven, deelde samen met hem haar problemen en verdriet maar had niet in de gaten dat hij meer voor haar voelde dan vriendschap. Maar op een dag sloeg de vonk over, ze werd tot ovr haar oren verliefd op hem.
Voor beiden werd het de tijd van hun leven, samen dingen ondernemen, genieten van het leven en van elkaar.
Ze wilden ontzettend graag 24/7 samen zijn en gingen op zoek naar een huisje waar ze zich beiden thuis voelden. Na diverse huizen te hebben bekeken hadden ze hun stekje gevonden, een leuk huisje aan de rand van hun geliefde dorp. Het inrichten van hun stulpje deden ze samen, het moest écht hun plekje worden.
Eindelijk was het af en begonnen ze plannen voor de bruiloft te maken, ook die moest perfect zijn. De mooiste jurk, het leukste pak, de lekkerste hapje en drankjes, kortom een droombruiloft. Het was inderdaad een droombruiloft met een schitterend feest daarna.
Ze waren gelukkig en genoten van elkaar en al het goede dat het leven hun te bieden had, zoals hun vakanties, hun weekendjes weg en het sociale leven.
Het enige wat ontbrak, was een kleintje, een babietje om van te houden en te vertroetelen……hij werd ongeduldig, zij verdrietig omdat dat kleintje maar op zich liet wachten. De nodige onderzoeken volgden, allen zonder resultaat.
Het moment bak aan dat ze zich erbij neerlegden geen kindjes te kunnen krijgen en samen verder moesten.
Nog geen 2 maanden later was ze zwanger, met ochtendmisselijkheid en alles wat erbij hoorde. Dolgelukkig waren ze, zij iets minder dan zhj, vanwege de ochtendziekte die de volle 9 maanden duurde.
Na een korte bevalling mocht ze haar zoontje in haar armen sluiten en samen met haar man genieten ze nu met volle teugen van hem en hopen ze op een voorspoedige toekomst.

PS: dit is geen droom maar een waargebeurd verhaal.

  One Response to “Leven….”

  1. Kinderen is ook niet iets wat je zomaar neemt. Het is iets bijzonders. En dat besef je pas als je ze hebt.

    Love As Always
    Di Mario

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.