mei 192015
 

Breien is een van mijn hobby’s, truien, mutsen, sjaals, sokken, vesten, ingebreide patronen, kabels, ik draai er mijn hand niet voor om. Maar nu ben ik bezig met een patroon waar ik enigszins kriegel van word, normaliter kan ik breien en tv kijken tegelijk, bij dit patroon dus niet. Ben nu bezig met de 4e poging, kan dit alleen breien als ik alleen ben, zit continu te tellen, maar opgeven??? Never nooit niet. Die trui zal klaar zijn voor onze vakantie.

wordt vervolgd

  2 Responses to “Kriegel”

  1. Breien kon ik ook zonder te kijken. Nu willen mijn vingers niet meer (maar toch die spullen niet wegdoen want het was zo leuk en ‘jeweetmaarnooit’..).
    Maar.. moet hij gewoon af zijn voor de vakantie als deadline of ga je naar Siberië?

  2. Nee, Loes, naar de Dordogne

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.