jan 082007
 

Het was heerlijk, die korte vakantie, net genoeg om weer even bij te tanken voor het nieuwe jaar.

We hadden gekozen voor Zwitserland, dat was al langer bekend, maar nu moesten we nog een plaats uitzoeken en uiteindelijk is dat Neuchatel geworden.

Wat ons opviel in Neuchatel was dat het zo schoon en opgeruimd was, geen zwerfvuil, geen overvolle afvalbakken, geen andere rommel.

Klein hotelletje geboekt, wat prima verzorgd was.

En we hebben ons als echte toeristen gedragen, stadswandeling gemaakt, met de kabeltrein/panoramatrein  naar boven naar de sneeuw en een rondvaart op het meer.

De dagen vlogen voorbij en voor we het in de gaten hadden zaten we al weer in de auto terug naar huis.

Eén ding is zeker: we gaan nog een keertje terug maar dan waarschijnlijk in het voorjaar als alles in bloei staat en de temperatuur een beetje aangenamer zal zijn, kunnen we genieten van de terrasjes en de zon.

En nu? Nu weer terug naar de realiteit van alle dag, werken, huishouden doen, en niet te vergeten mijn weblog bijhouden.

  No Responses to “Korte vakantie”

 1. Een heerlijke onvergetelijke vakantie dus!

 2. En weer toeleven naar de volgende vakantie

 3. Lieve Bloempje,

  Prachtig is het daar hé? Dan snap je toch niet dat het hier niet zo kan als daar totaal geen vuile straten, alles keurig schoon en goed bijgehouden. Dat zouden ze hier ook zo mogen doen en de mensen helpen die hun voortuinen niet zelf kunnen onderhouden, dan ziet ons land er gelijk een heel stuk beter uit.
  Wel erg fijn dat je zo genoten hebt, en die berglucht doe je erg goed, en het ontspant er super lekker.
  Wel leuk dat jullie je al toeristen gedragen hebben, heb je ook foto’s gemaakt?

  Erg bedankt voor je lieve reaktie op mijn Web-Log, je hebt helemaal gelijk hoor, ik moet die traplift gewoon ook s’nachts gebruiken, dan worden ze maar wakker in het begin, ze zullen er snel aan gewend zijn.
  Over Daantje, ik denk inderdaad dat het met het vochtige weer te maken heeft of ze heeft te veel gedaan gehad zonder die brace om! Ze is ook zo eigenwijs, maar nu wil ze ons ontzien over haar pijn, maar ja ik ken haar door en door, en wij zien aan haar dat ze dus echt wel pijn heeft.
  Maar het is zo’n kanjer, ze denkt gewoon dat wij al zoveel zorgen hebben, dat zij maar niet klaagt!
  Ik wens jou een fijne dinsdag toe.

  Lieve groetjes Wil

 4. Als ik het zo eens lees is het nauwelijks de moeite dat je uberhaupt nog op vakantie gaat? Maar welkom terug bij de mensen.

  Groetjes: Peter.

 5. Heerlijk zo eens als echt toerist te gedragen, moet je eens in je eigen woonplaats doen, is soms ook een hele verademing.

  Love As Always
  Di Mario

 6. Lekker hè, dat bijtanken. Ik spreek uit ervaring, zoals je weet. Nog de allerbeste wensen voor jou en de jouwen voor het nieuwe jaar.
  Martine

 7. Hoi Loes, mooi stadje Neuchatel ;-). Dat is hier bij ons zo. Elke keer als ik in Nederland ben, valt mij het ook op. (de smerigheid) Alles een zaak van samenwerking. Stadtsreinigung en politie!) Als je hier wat slingeren laat krijg je een boete, en dat is ook goed zo.
  Love Joanna

 8. fijn dat je weer even bijgetankt hebt. soms zijn een paar daagjes uit het helemaal. Je bent er gewoon even helemaal tussenuit en laat je heerlijk verzorgen. Je kan er vaak weer even tegen..

 9. Goedemorgen Bloempje,

  Ik kom je even een fijne zonnige zondag toewensen.

  Lieve groetjes Wil

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.