feb 092007
 

Gisteren leek het er even op dat het winter zou worden én blijven, maar helaas, schijnt bedriegt.
Er is wel sneeuw gevallen, hier niet zo heel veel, maar voldoende om een paar mooie plaatjes te schieten.
Wat ik dus niet begrijp is dat er gelijk een weeralarm werd afgegeven en dat iedereen aangeraden werd om thuis te blijven en niet de weg op te gaan. Het begint er verdacht veel op te lijken dat we, volgens de media, niet zelf meer kunnen bedenken of we wel of niet van huis gaan. Sneeuw hoort nu eenmaal bij de winter, lijkt me niet iets om dan gelijk maar paniek te gaan zaaien.
Of willen we nu alles voorgekauwd hebben, zodat we zelf niet meer hoeven na te denken?????????

  No Responses to “Winter”

 1. Dat weeralarm leek mij ook ietwat overdreven, als er nou een pak van een halve meter gevallen was.. En dan ’s avonds nog eens al die hijgerige journaals die hun correspondenten al overal in het land op strategische plekken hadden opgesteld om de “rampen” uitgebreid te kunnen verslaan en nu dus maar uit pure armoede een kwartiertje geen nieuws brengen.. om mies van te worden.

 2. Ik was er wel blij mee, ik had anders uren in de spits gestaan en nu kon ik overal zo doorijden.
  Gr 10

 3. Kijk daar gaat het al, het balkie wil terug naar de oude voc-mentaliteit. Toen moesten mensen ook alles doen wat ze werden voorgekauwd. Dat je mensen waarschuwd dat het glad wordt.. dat is prima, maar niet naar buiten… Waarom heeft men dan ooit een slee aangeschaft.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Het was wel weer voorbarig ja, maar beter zo, de snelweg kende zowaar geen files?????? Maar 12km in de avondspits??????? Wanneer heb je dat voor het laatst gehoord, whahahaha, ik vond het wel een superstunt eigenlijk, en ik heb niet eens een rijbewijs, en ook ik ben er in de buurt gewoon op uitgetrokken en heb mijn plaatjes geschoten 😀

 5. patatgeneratie.meer wil ik niet zeggen

 6. Of het allemaal overdreven is, is maar net hoe je er tegen aan kijkt of loopt. Wij worden nog maar al te vaak verrast door het weer hier als weggebruiker, dus een beetje anticiperen kan geen kwaad. Maar om nu direct maar thuis te blijven voor een beetje sneeuw..

 7. Had best een goed effect dat weeralarm. Het leek wel vakantietijd, niet één file gezien en vrijdag was het ook al zo verdacht stil. Nee, moeten ze vaker doen!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.