mei 092010
 

Wat er nu weer aan de hand is hier bij ons, ik weet het niet meer hoor. Die grote mensen doen toch zo vaak dingen die ik niet snap of het nut niet van inzie. Ik bedoel maar, mijn slaapplekje ga ik niet veranderen en het is maar te hopen dat het vrouwtje dat ook niet doet. Nu zijn ze hier met van alles en nog wat aan het slepen en schuiven, opbergdingesen worden van de ene kamer naar de andere gebracht, er komen nieuwe dingen bij, dus je kunt je voorstellen dat ik een beetje hoteldebotel ben.

Het enige voordeel is dat het vrouwtje nu geen tijd heeft voor haar plaatjesmachien.

Klein vrouwtje zie ik bijna niet meer, naar het schijnt heeft zij een nieuwe splaapplek gevonden. Haar eigen mandje is ook al weg en daar staat nu iets raars joh, dat had ik nog nooit gezien. Het is van hout, best wel groot voor ons poezebeesten, en is verboden gebied voor mij en mijn vriendjes. Dat laatste heeft het vrouwtje me maar al te duidelijk gemaakt.

Ik dacht eerst dat het net zoiets was als onze kattenbak, het vrouwtje gaat erin zitten en blijft dan best lang weg.

Maar nee, dat is het niet, ik heb me suf lopen piekeren wat of het zou kunnen zijn, maar kon er geen hout van maken. Ik heb het maar aan het vrouwtje gemauwd en die wist me te vertellen dat het iets is om van bij te komen na een lange dag druk druk zijn. Het wordt er erg warm, daarom mogen wij er niet in, en je gaat er van zweten (geen idee wat dat nu weer is, maar het zal wel) Nu verdwijnt het vrouwtje bijna iedere dag naar boven, meestal in de avond en als ze dan weer trug is, kruip ik lekker bij haar op schoot, dat is lekker warm. Ze heeft me nog verteld hoe ze in mensentaal dat hok noemen, was, geloof ik, een infraroodding.


  No Responses to “Hok”

 1. Vast een infraroodkattenbak voor mensen. 😉

  Love As Always
  Di Mario

 2. Ja ik denk dat Di Mario gelijk heeft.
  Een sauna zou toch teveel van het goede zijn hahahaha.
  Lekker hoor, zullen jullie best veel van gaan genieten.

 3. ik denk dat het een sauna is
  ot: idd, en ik heb gelezen dat het ook veel nauwkeuriger is dan happen.

 4. Geachte Poes, ik denk dat het een rechtop staand bed is. Anders vallen de mensen toch maar in slaap.

 5. ot:o nee hoor ben nu al aan t oefenen, omdat ik erge pijn heb en niet veel binnen krijg. maar je bent wel beperkt in het eten. ik eet nu pap, yogurt, soep, vla, puree, appelmoes en dan heb je t wel gehad denk ik.

 6. Wat een vrolijke site wordt het. Alles goe verder?

 7. plaatjesmachien. kan in de van Dale

 8. zal hier maar reageren weet niet of dat goed is
  idd wat een joekel he hahahahha. recepten en tips kan ik altijd gebruiken hoor

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.