mei 232010
 

Vrouwtje is weer eens bij de grotemensendokter in het buitenland geweest en kwam helemaal heppiedepeppie terug. Gelukkig maar anders had ze daar weer moeten blijven. Zover ik het allemaal begrepen heb gaat het om vetverlies of zo en dat was allemaal heel goed, boven verwachting zelfs. Ik had stiekem wel verwacht dat wij met een extra lekker hapje verwend zouden worden, maar helaas, we moesten tot gisteren wachten. Lekker stukje meloen gekregen en na wat bedelen nog een stukkie.

Klein vrouwtje was ook helemaal in de wolken, die had een brief gekregen van ene Bea, wie dat is, ik heb geen idee. In die brief stond iets over een rechter en zo, is voor mij allemaal grotemensentaal, had ook iets van doen met een hoger beroep(is dat werken in de lucht of zo??) en dat ze gewonnen heeft. Ik maar denken dat ze een wedstrijdje hardlopen of zo had gedaan, maar ik zat er, zoals gewoonlijk, weer helemaal naast.

Vrouwtje heeft het een beetje uitgelegd en nu snap ik het wel, denk ik. Pfff die grote mensen kunnen soms toch zo moeilijk doen.

Verders is het rustig in de buurt, we hebben wel een nieuw buurpoesje, maar die is nog zo klein, dat ze nog niet uit de tuin durft te gaan. Ik heb haar al wel verteld dat ze maar beter niet in onze tuin kan komen, wij hebben hier een belg rondlopen en die houdt niet zo van poezebeesten, alleen voor ons heeft hij ontzag en istie, op zijn manier dan, best lief voor ons.

Zo, ik ben nu best wel weer moe van alles op te schrijven (doe ik wel samen met het vrouwtje hoor) ik ga mijn plekkie in de zon maar weer eens opzoeken.

Pootje van Polleke en de rest van de bende.



  No Responses to “Joepie”

 1. Geniet ook maar lekker van je vrijheid en het mooie weer.

  Love As Always
  Di Mario

 2. en een beetje genoten van het mooie weer?

 3. Polleke, je hebt het helemaal in de poot daar. Is er qua muizen nog wat te beleven daar?

 4. Zo goed nieuws dus van het grote en kleine vrouwtje.
  Het is maar goed dat jij ons op de hoogte houdt.

 5. Wat super dat je vrouwtje zo goed nieuws heeft gehad.
  Mijn vrouwtje zou ook wel een aantal kilo’s kwijt willen,
  maar helaas is dit moeilijker dit komt vanwege de
  pillen die ze moet gebruiken.
  Geniet jij ook zo van het lekker weer, ik wel hoor.

  knuffel van mij (Evita)
  en liefs en groetjes,
  Gert-Jan en Wil

 6. en je hebt er mooi weer bij

 7. Soweeeehhh dat is lekker nieuws, werd tijd toch? Felincinteer haar maar van de dames bol en co en van mijn natuurlijk, joh ga lekker buiten spelen het is mooi weer en de vogels zijn ook weer volop aanwezig, goeie jacht maar niet teveel hé we houden het bescheiden,
  knudddel van Charley

 8. Prima nieuws dus.Erg goed

 9. Hoi Polleke, dat is goed nieuws voor vrouwtje hé? Wij hebben de nieuwe tuinstoelen ook kunnen inwijden, lekkere zachte kussentjes en ons vrouwtje heeft ze vooruitdenkend in wit gekocht want dan ziet men de haren van ons niet 🙂
  Pootje van Maica en Jolly-Belle

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.