Update drama

Les Pecheurs gaat dit seizoen definitief niet meer open, de schade is té groot om dat nog voor elkaar te krijgen. We hopen dat ze volgend seizoen weer in de running zijn maar dat is afwachten.

Of wij nog afreizen naar de Côte d’Azure?? Jazeker. We hebben contact gehad met de reisorganisatie en die bood ons 2 mogelijkheden, óf omboeken naar een andere camping in hun programma, óf kosteloos annuleren.

Na een en ander eens uitgeplozen te hebben, kozen we voor het laatste. En toen begon de zoektocht naar een nieuw onderkomen. Gelukkig was er op de camping waar onze voorkeur naar uit ging nog een plaatsje en dat hebben we gereserveerd. Alles is soepel en heel netjes geregeld door beide organisaties, we zijn vriendelijke te woord gestaan terwijl dat ook heel anders had gekund gezien de grote drukte die ze te verwerken hebben gekregen.

0 gedachten aan “Update drama”

  1. Dat is idd een drama, bedenk dat een zeer goede vriendin van mijn ouders en mij daar woont en werkt, de camping waar zij elk seizoen werkt ook zwaar getroffen, haar huisje? Staat gelukkig gunstig op een berg en dat is gespaard gebleven, vooral als je weet dat ze kunstenares is ook, en schildert dus :S

    Nachtmerrie, maar erg genoeg ja al die andere ravage….. mijn ouders gaan echter nog steeds ook richting de Provence, ander gebied maar ook erg getroffen dus… maar hun appt staat ook hoog en kan gewoon doorgaan in sept.

    XXX

  2. Hoi,

    Je had wat in ons gastenboek geplaatst over de ramp in de Var…

    Dat achterlaten is vreselijk. Al kan ik nu wel relativeren dat we ‘mazzel’ hebben gehad. Op de camping waar jullie eigenlijk naar toe wilden, Les Pecheurs, was de schade veel erger.
    Dat er een aantal campings niet open gaan dit jaar, vind ik vreselijk. Wij zijn ‘alleen’ onze caravan verloren, zij hun bestaan, hun inkomen, alles wat ze opgebouwd hadden in jaren is in 1 klap weggevaagd. Vreselijk! Ik hoop zo dat ze er volgend jaar beter voor staan.

    Onze caravan is helaas verloren, die is inmiddels wel bij ons Uithoorn, bij de garage maar total loss. Er heeft anderhalve meter water in gestaan en daar kunnen ze niet tegen.
    Helaas… Nu is het een afwikkeling van de verzekering en hopen dat we daar goed uit komen.
    In augustus gaan we nog 2 weken naar Oostenrijk, Volders, Tirol. Met de caravan van mijn schoonouders.
    En volgend jaar??? Met een andere (voor ons nieuwe) caravan lekker naar Cote D’azur! Want het is daar zooooo mooi!

    Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe en geniet er maar van!

    Groetjes Karin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *