mei 242007
 
Zij wilde kinderen, hij niet Ze dacht dat het in de loop van de tijd misschien nog zou veranderen, maar niks was minder waar Ze vroeg er wel eens naar, maar steevast antwoordde hij dan: Ik wilde ze niet, ik wil ze niet en ik zal ze ook nooit gaan willen Ze had er zich bij neergelegd dat er geen kinderen zouden komen Tot hij een keer, tijdens een weekendje stappen met collega's, in bed belandde met een ander De gevolgen waren rampzalig, ze raakte zwanger....... Zij bleef alleen achter, totaal ontredderd en verbijsterd Die tijd is ze doorheen gekomen en van lieverlee pakte ze haar leventje weer op Ze ontmoette een oude jeugdliefde, de vonk sloeg weer over en samen zijn ze verder gegaan Haar biologische klok was niet stil blijven staan en ze verlangde, meer dan ooit, naar een kind Eindelijk werd hun wens vervuld, ze was zwanger Ze leefden in een roes van geluk en waren dolgelukkig Alle spulletjes werden aangeschaft voor de kleine, het kon niet op, kleertjes, wiegje, kamertje werd opgeknapt Nu waren ze klaar om hun kleine wondertje te ontvangen Helaas mocht het niet zo zijn, hun kleine meid was niet meer in leven Nu leven ze weer in een roes, een roes van intens verdriet en wanhoop

  No Responses to “Verdriet”

 1. Pijnlijk.
  Of ik ooit kinderen wil/ zou kunnen krijgen, dat is nog onbekend bij mij. Wie dan leeft, wie dan zorgt. Maar dat gaat dan wel in overleg. Voor mij hoeft het niet, maar wie ben ik om het geluk van mijn Dinnetje in de weg te liggen.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Sommige mensen hebben het ongeluk kennelijk aan de kont hangen.Triest

 3. Als je dan zo graag iets wilt en het zo moet lopen, erg triest.
  Ik ben ook pas aan kids begonnen toen ik eraan toe was, dat heeft dan tot mijn 27e geduurd. Maandag wordt dochterlief al 25.

 4. pfff, zware dingen zoiets, zeker als je zelf moeder bent en mag zijn…. niet ongewild, wel gewenst, zeer gewenst, en dan verhalen als deze te lezen of te horen.

  Zo verteld mijn beneden buuv laatst, die nu een dochtertje van 1 heeft, net geworden, dat zij voor deze ‘Joy’ in haar leven maar liefst 7 miskramen heeft moeten doorstaan, ze is maar 2 jaar jonger dan ik nu ben 🙁

 5. Wat triest, wat vreselijk triest.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)