okt 112010
 

Als eenieder zich nu eens aan de geldende regels en voorschriften zou houden, was het hier toch een stuk beter toeven.

Maar nee, tegenwoordig accepteert men geen nee meer, wil, of beter gezegd, eist men dat alles gaat zoals zij dat willen en gebeurt dat niet, dan ontploffen ze, soms door enorme scheldpartijen maar steeds vaker worden de vuisten gebruikt.

Gevolg: knokpartijen waarbij messen en andere wapens gebruikt gaan worden, overmatig geweld en (soms) een trieste afloop.

Moeten we dit accepteren??? Nee, nee en nog eens nee.

Als we dit accepteren heeft de grootmuil gewonnen en gaat ie de volgende keer nog een stapje verder en belanden we uiteindelijk in een totaal onleefbare omgeving.

  7 Responses to “Regels”

 1. Huh…. ik heb toch niets gezegd… 😉

  Love As Always
  Di Mario

 2. Nooit accepteren want dan zou je een heel enge wereld krijgen , waarin het recht van de sterkste geldt.

 3. Ben het volledig met je eens. Maar is het zó erg in jouw omgeving? In mijn gemeente (Amstelveen) valt het gelukkig allemaal nog mee.

 4. Hoi Loes, voor mij is het een zaak voor de overheid, de politie wettelijk meer mogelijkheden geven. En ook voor kleindelicten een strenge straf invoeren. Geldboetes zijn ook altijd efficient, als men niet betalen kan, dan afzitten!
  Een prettig weekend, Joanna

 5. Dat zitten we al.

 6. Wat is nu het probleem ?
  Ik zie dat dit domein een voorpagina heeft die nooit is ingevuld. Wil je je WordPress blog op die voorpagina hebben ? Dan is het misschien eenvoudiger om daar een automatische doorverwijzing neer te zetten in plaats van alles te verhuizen.

 7. Helemaal eens!! Snap ook niet dat sommige mensen zo ontzettend asociaal kunnen zijn?
  Of dat ze denken dat zij alleenrecht hebben?
  Dubbel parkeren, want anders sta je achteraan. Standaard. Ook als de parkeerplaats half gevuld is.
  Honden loslaten overal waar het niet mag. Want ach, hij luistert zo goed… Vuurwerk afsteken op deze avond…. Ach, het is maar 1 bommetje…. Grrr…..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.