apr 252009
 

Een maand of 6 geleden heb ik het besluit genomen van baan te wisselen
Velen hebben het mij afgeraden, vooral vanwege de onzekere economische situatie, want wie gooit er nu een vaste baan weg voor een tijdelijk contract??
Ik dus!
En ondanks de kredietcrisis en de vele ontslagen die links en rechts vallen en de reorganisaties, wordt mijn contract verlengd!
Voorlopig ben ik weer onder de pannen en wat er over 6 maanden gebeurt zien we dan wel weer

apr 192009
 

Afgelopen vrijdag was het zover, ik mocht me weer melden in het ziekenhuis in Mol vanwege de slipping van een aantal weken geleden.

Er moest weer een foto gemaakt worden en later op de dag een afspraak met de chirurg.

Gelukkig zit alles weer op zijn plaats en hoefde er geen gekke dingen gedaan te worden.

Mijn maagband is helemaal leeg en dat blijft voorlopig zo. Volgens de chirurg is dat het beste, om te voorkomen dat er nog een slipping komt.

Mijn gewicht blijft redelijk stabiel, eten gaat goed, dus ik ben weer een zeer tevreden mens.

Het enige nadeel: mijn zomergarderobe van vorig jaar past niet meer, dus dat wordt shoppen binnenkort.

apr 032009
 

Vrouwtje heeft het maar druk nu met dit mooie weer.
Het gaat weer veel beter met haar, ze kan weer ‘normaal’ eten, nog wel kleine beetjes, eigenlijk zoals ik dat doe.
Als ik trek krijg miauw ik net zolang tot ik iets lekkers krijg, het vrouwtje miauwt niet maar pakt zelf wat ze wil eten, wel een keer of 6 per dag.
Meestal blijft er wel iets over en dat krijgen wij dan, moeten we wel met z’n 4en delen, maar dat maakt niet uit, alle hapjes zin welkom.
Alle was wordt weer buitengehangen en ze is druk in de weer met haar plaatjesmaakding. Eerst waren de bloemtjes aan de beurt en gisteren moest ik weer de hoofdrol spelen.
Lag ik net lekker te genieten van de zon, komt ze weer met dat zwarte ding. Maar ja, aangezien ik niet de beroerdste ben heb ik maar net gedaan alsof ik het keitof vond.
Ze heeft ook nog een paar plaatjes gemaakt van die ouwe doos, die is al zo oud dat ze niet goed meer weet wat er allemaal gebeurt, die moet ik, als man zijnde, in bescherming nemen tegen een paar van die belhamels hier in de buurt. Al zeg ik het zelf, het heeft goed geholpen, ze kan nu weer gewoon haar rondje lopen, ik hou nog wel een oogje in het zeil, want ja, je weet maar nooit.

apr 012009
 

Lang geleden dat ik iets van me heb laten horen, het is hier ook zo druk geweest
Maar nu zit het vrouwtje samen met het baasje in de tuin te genieten van het lentezonnetje en is ze vergeten haar lettertjesmachientje dicht te doen, en kan ik weer eens oefenen met die gekke blokjes
Moet ik strakkies wel het vrouwtje vragen om alles een beetje netjes te maken zodat jullie het ook kunnen lezen want zo goed kan ik nog niet met mijn pootjes die blokjes indrukken
Baasje is ook weer bijna beter, hij kan weer normaal lopen enzo, maar hij is nog wel de hele dag thuis. Is wel lekker voor ons, kunnen we naar buiten en naar binnen als wij dat willen
Klein bazinnetje zien we niet zo veel meer, die is met een huisje bezig, ze wil daar gaan wonen. Het moet nog wel opgeknapt worden maar het gekke is dat ze nu zo’n beetje alles aan ’t slopen zijn.
Volgens mijn poezenverstand is slopen toch het tegenovergestelde van opknappen, ik zal mensen ook nooit begrijpen.
Wij mogen niet naar haar nieuwe huisje, bazinnetje is te bang dat we daar kwijt lopen, is ook (voor poezen dan) ver van ons eigen honk
Klein bazinnetje zal ons straks wel gaan missen en wij haar ook. Ik denk dat er daar vast wel poezebeestjes zoals wij zijn, misschien dat ze wel een neefje of nichtje van ons in huis haalt.
Bazinnetje is ook weer met haar plaatjesapparaat aan de gang geweest, ik ben benieuwd of het wat geworden is.
Zo nu ga ik lekker in het zonnetje liggen en mijn broodnodige schoonheidslaapje doen, ik krijg het de komende tijd nog druk met het mooie weer.
Pootje van Polleke en de rest van de bende.